Toti cei care ne cunosc pot spune ca suntem o echipa plina de umor si voie buna, dar si foarte pasionata de ceea ce face. Speram sa va convingem si pe voi! Pentru ca iubim emotiile, iubim frumosul si mai ales pentru ca ne place sa lucram cu oameni care se iubesc. Imaginile noastre reprezinta cel mai bun prilej de a reda emotiile unor momente frumoase din viata voastra.

Bobby G. Photography este o idee simpla si optimista adusa la viata de o echipa formata din patru profesionisti in imagine: doi fotografi si doi videografi.

Stilul Bobby G. Photography este simplu, desi credem ca fotografiile noastre s-ar putea descrie in sute de pagini – persoanele care stau in fata camerelor, nuantele subtile ale vietii de zi cu zi, relatiile dintre parteneri. Scopul nostru este acela de a realiza o ilustrare dinamica a evenimentului la care participam, cu o implicare minima in desfasurarea acestuia. Intentia noastra nu este doar de a obtine “poze frumoase” ci de a realiza fotografii care surprind pasiunea dintre oamenii indragostiti.

Participam la evenimente intr-un stil foarte dinamic, fara sa gandim faptul ca fotografia de nunta ar trebui incadrata intr-un “gen specific”. In masura in care suntem foarte discreti in acoperirea evenimentului, noi credem ca exista timp oricand pentru a realiza fotografii superbe sau un material video de exceptie. Imaginile ce surprind participantii la eveniment sunt realizate 100% in stil jurnalistic, fara sa intervenim sau sa ne facem simtita prezenta, preferand in schimb sa imortalizam invitatii atunci cand rad, danseaza sau se distreaza.

Fiecare imagine pe care o veti primi in materialul final este editata individual, una cate una, editarea realizandu-se din punct de vedere al compozitiei, luminozitatii, contrastului si saturatiei culorilor. Editorul foto alege fotografiile care vor suporta un regim de prelucrare avansat, beneficiind de o atentie speciala dincolo de prelucrarea individuala de baza. Imaginile alese pentru prelucrare reflecta cele mai inalte standarde si vor fi predate la rezolutii maxime.

Experienta acumulata si dorinta de evolutie ne-au hranit ambitia sa gasim solutii si mijloace pentru a putea pune proiectele nu doar pe harta Romaniei, ci a intregii lumi. Astfel avem placerea de a va prezenta un sistem prin care puteti opta pentru o astfel de sedinta foto video la preturi foarte avantajoase, chiar comparabile cu un proiect local. Diferența vine cu unicitatea unor cadre impunatoare ce contribuie la scrierea unor scenarii unice. Magia iese la iveala din decoruri dintr-o alta lume, ce poarta exact amprenta personalitatii dumneavoastra.

In functie de preferintele dumneavoastra, materialele video pot fi realizate la rezolutie UHD 4K 2160p sau  Full HD 1080p. Toate pachetele de servicii beneficiaza de aparatura foto video profesionala, inclusiv echipamente de stabilizare a imaginii sau filmari cu drone, fara a crea costuri suplimentare. Pentru o calitate de exceptie a materialului video, sunetul este inregistrat cu aparatura profesionala, pe canale dedicate.

Proiecte fara bariere. Dumneavoastra alegeti destinatia. Noi punem in bagaj toata aparatura necesara si va ajutam sa va depasiti limitele. Franta, Belgia, Olanda, Vietnam, Croatia, Grecia, Anglia, Bulgaria, Rusia, Ungaria – sunt doar cateva dintre destinatiile in care ne-am lasat purtati de ideile si dorintele prietenilor nostri. Calatoriile noastre nu se opresc aici daca si dumneavoastra considerati ca amintirile sunt mai presus de orice granita.

Traim intr-o lume unde totul se intampla pe repede inainte. Deadline-urile sunt din ce în ce mai scurte, exigențele tot mai mari. Pentru a fi mereu cu un pas inaintea celorlalti, investim toate resursele noastre ca, din momentul realizarii pana la editare si retusare digitala, fotografiile sa aiba parte de tratament premium. Întregul proces se desfasoara in studioul nostru, asigurand un control complet asupra rezultatului final. Astfel, pastram garantia ca imaginile si materialele video vor fi livrate clientului la cele mai inalte standarde de calitate. Totul pentru a sublinia acel mic detaliu care face diferența.

Calitate fara grad de comparatie. Nici mai mult, nici mai putin. Calitatea superioara nu are grad de comparatie. Este usor de remarcat fara prea multe explicatii. O vezi, o recunosti, o vrei. Va asiguram ca ne vom ridica la nivelul exigentelor dumnevoastra. Pornind de la o idee simpla ducem conceptul, estetica si tema fotografiilor la un alt nivel. Misiunea noastra este sa ne asiguram ca fotografiile dumneavoastra se vor face remarcate in orice context. Totul face parte din plan.