Cum să arăți perfect în fotografiile de nuntă

Cum să arăți perfect în fotografiile de nuntă

Nu îți place cum arăți în fotografii? Faci parte dintre acele persoane care cer sfatul prietenelor înainte de a posta o fotografie pe Facebook sau Instagram? Una din principalele temeri legate de nuntă este că nu vei reuși să arăți perfect în fotografii? Cauzele acestor temeri pot fi infinite și depind de mai mulți factori. Însă nu trebuie să te gândești la ele, deoarece trebuie să arăți perfect în fotografiile de nuntă.

Din acest motiv, îți vom spune câteva trucuri care te vor ajuta să arăți perfect alături de alesul inimii tale. În plus, aceste trucuri te vor ajuta să arăți perfect în orice fotografie de acum încolo. Cu aceste 10 trucuri nu poți da greș.

Atitudine pozitivă

Este fundamental să ai o atitudine pozitivă atunci când te afli în fața aparatului de fotografiat. Dacă ești relaxată și încrezătoare, totul va decurge normal și vei arăta perfect în fotografie. Așa că relaxează-te și fii încrezătoare.

Zâmbetul perfect

Un zâmbet frumos spune totul despre noi. Exersează în fața oglinzii diferite zâmbete (cu dinții la vedere sau nu…). Astfel vei evita să ieși la fel în toate fotografiile. În plus, acest lucru te va ajuta să descoperi cel mai bun profil al tău. Ai grijă ca zâmbetul tău să fie natural. Cu siguranță, în cea mai fericită zi din viața ta nu îți va fi greu să zâmbești.

Fotografii de vedete

Nimeni nu este perfect și chiar și vedetele de la Hollywood au trucuri pentru a ieși perfect în fotografii. Nu este vorba de a face poze spectaculoase, ci de a transmite încredere și siguranță. Un truc folosit de multe modele constă în evidențierea a trei sferturi de chip în loc de a poza din față, și de a întinde ușor gâtul fără a ridica bărbia. Așa îți vei evidenția trăsăturile și chipul tău frumos.

Privirea ta spune multe

Mulți experți spun că trebuie să zâmbești nu doar cu buzele ci și cu privirea. Ochii tăi vor străluci în special în ziua nunții tale. Ai mult de câștigat. Încearcă să nu privești întotdeauna în obiectiv, pentru a obține niște fotografii mai neobișnuite. Un truc pentru fotografiile în care îl privești pe fotograf constă în evidențierea ochilor pentru o privire mai intensă.

Complicitate

Complicitatea din cuplu este fundamentală pentru a obține niște fotografii minunate, care să reflecte legătura specială care există între voi. Încearcă să uiți că în fața ta se află un aparat de fotografiat și zâmbește.

Repetiție

Naturalețea este foarte importantă, și pentru a evita nervii este bine să repeți înainte de nuntă. Sesiunea foto de logodnă este foarte recomandată pentru a fi mai relaxată și încrezătoare la sesiunea foto din ziua cea mare.

Alegerea unui bun profesionist

Alegerea unui bun profesionist în fotografia de nuntă va fi garanția succesului. Compară și uite-te în portofoliul său pentru a-i vedea stilul. Alege apoi fotograful de nuntă care îți inspiră încredere. La fel ca și în cazul altor aspecte legate de nuntă, alegerea unui profesionist te va ajuta să obții cel mai bun rezultat.

Supraviețurirea la flash-uri

Lumina naturală întotdeauna este cea mai bună pentru a o obține niște fotografii frumoase. Dar dacă se vor folosi blițuri sau lumină suplimentara, un lucru obișnuit la nunți, este indicat să te machiezi corespunzător pentru a arăta perfect în fotografii. Este important să alegi un  machiaj într-un ton puțin mai închis la bază, pentru că lumina albă a blițului tinde să lumineze și mai mult tenul deschis.

Coafura

O coafură frumoasă face minuni și este fundamental să o alegi pe cea potrivită pentru forma feței și care să te ajute să acoperi unele defecte. Fă diferite probe de coafuri și lăsă-te sfătuită pentru a obține cel mai bun rezultat.

Alegerea unui machiaj care să-ți scoată în evidență trăsăturile

La fel ca și în cazul coafurii, machiajul face minuni. Pariază pe naturalețe și utilizează-l pentru a-ți evidenția trăsăturile și a le disimula pe acelea care nu îți plac prea mult. Persoana care te va machia, cu siguranță, te va sfătui pentru a obține un look minunat și pentru a arăta perfect în fotografiile de nuntă.

Nu te precipita în căutarea look-ului perfect. Rochia pe care o ai în minte cu siguranță există. Este important ca machiajul și coafura pentru care optezi să fie în acord cu personalitatea ta. Fii tu însăți și vei arăta perfect în fotografiile de nuntă.

 

Lasa un comentariu