Agenția noastră este cunoscută pentru designul intuitiv și apropierea de care dă dovadă în relația cu clienții, oferindu-le acestora posibilitatea de a participa activ la crearea albumelor foto de nuntă, designerii noștri fiind permanent în măsură să se adapteze ideilor și cerințelor clienților noștri.

Fiecare imagine pe care o veți primi în materialul final este editată individual, una câte una, editarea realizându-se din punct de vedere al compoziției, luminozității, contrastului și saturației culorilor. Editorul foto alege fotografiile care vor suporta un regim de prelucrare avansat, beneficiind de o atenție specială dincolo de prelucrarea individuală de bază. Imaginile alese pentru prelucrare reflectă cele mai înalte standarde, vor fi predate la rezoluții maxime, dar nimic altceva nu va fi arhivat în studioul nostru. Vă oferim posibilitatea de a alege fotografiile preferate pentru a fi incluse în albumul dumneavoastră. Fotografiile incluse în album vor fi prelucrate din nou, pe baza materialului brut, în stil fashion retouch. Veți participa în mod activ, împreună cu designerul nostru, la realizarea albumului (de la alegerea formatului de album, a materialului pentru print, a culorii coperților din piele până la aranjarea fotografiilor în paginile albumului). 

Crearea albumului de nuntă este un proces obositor, dar este, de asemenea, unul dintre cele mai pline de satisfacții momente ale nunții. Veți avea un album frumos pentru o viață. La primul impuls vei selecta o mulțime de fotografii senzaționale, dar va trebui să temperezi elanul creator și să faci o selecție atentă a fotografiilor care vor fi incluse în albumul tău. Domoliți puțin frenezia, urmați planul nostru și vă promitem că veți avea un album perfect care dezvăluie povestea voastră minunată.

Pasul 1: Alegeți fotografiile împreună

Prima privire asupra fotografiilor de nuntă poate fi copleșitoare (puțin spus), deci ar fi înțelept să așteptați până când partenerul este prezent pentru a vă privi prima dată fotografiile de la nuntă.

Pasul 2: Sortați cu răbdare

Selectați fotografiile care exprimă emoție, cele care vă sunt cele mai dragi. Puteți apela, de asemenea, și la sfatul fotografului în alegerea fotografiilor. Acum sunteți gata să grupați fotografiile în categorii: pregătire, cununie civilă, ceremonie religioasă, recepție, alte momente speciale. Cât de multe imagini aveți în fiecare categorie (și câte categorii veți avea) depinde de o mulțime de lucruri, dar rețineți că în cele din urmă veți avea doar 60 până la 90 de fotografii în albumul final.

Pasul 3: Stabiliți tipul de album (dacă nu ați stabilit deja în contract)

Există multe opțiuni pentru albume. În funcție de opțiunea ta, albumele pot avea coperți din piele, pânză și chiar piele suede. Vrei ceva mai creativ? Încearcă un album textil. Bobby G. Photography vă poate oferi albume personalizate din mătase japoneză, în care fotografiile sunt montate într-un decupaj direct pe pagină. Aceste albume extraordinare (dar scumpe) sunt foarte delicate.

Pasul 4: Spune-ți povestea în albumul de nuntă

Imaginează-ți că ilustrezi o carte care nu are text – păstrează “povestea” nunții în minte. Cuplurile moderne tind să favorizeze un stil fotojurnalist, subliniind o mulțime de fotografii instantanee, dar asigură-te că aveți și fotografii formale în album. Amestecarea culorilor alb-negru sau sepia cu fotografii color va conferi albumului tău o imagine dinamică. Și nu uitați detaliile care dau albumului profunzimea și unicitatea, cum ar fi minunatele aranjamente florale, verighetele sau inelul de logodnă.

Pasul 5: Urmați cronologic povestea nunții voastre

Acordați atenție modului în care o categorie trece în alta. O modalitate de a face ca albumul tău să fie ușor de urmărit, dar dinamic, este să alegi imagini de tranziție semnificative. De exemplu: O fotografie a cuplului care se deplasează de la locul de desfășurare a ceremoniei ar putea fi o tranziție excelentă în partea de recepție a albumului de nuntă.

 

Lasa un comentariu